Chantal Janzen met talentenshow Doe Het Lekker Zelf

Chantal Janzen komt met een nieuw talentenprogramma op RTL 4, getiteld Doe Het Lekker Zelf. Er wordt momenteel gezocht naar kandidaten. Dat vertelt de presentatrice in een oproep op Facebook. Doe Het Lekker Zelf draait om mensen die heel handig zijn. Kennelijk heeft RTL 4 veel vertrouwen in het format, want Janzen staat bekend als een van de grotere sterren van de zender. Ze is ook te zien in de kandidatenoproep. “Ben jij een echte crea Bea of een handige Harry?“, zegt ze daarin.

Vervolgt: “Maak jij van een oude autoband in no time een hanglamp, en draai jij je hand niet om voor een hondenhok in Ibiza-style of een Formule 1-bed? Meld je dan nu aan, want ik zoek de allerbeste creatieve alleskunners om handige, maar vooral prachtige dingen in elkaar te knutselen.”

Het wordt een talentenjacht waarin handige mensen het tegen elkaar opnemen. “Wie beheerst zijn ambacht het best? Meld je nu aan voor Doe Het Lekker Zelf.”

Het klinkt als een programma in de trend van Heel Holland Bakt: gewone mensen die iets heel goed kunnen nemen het tegen elkaar op.

Het is het tweede programma zonder BN’ers in korte tijd dat RTL 4 aankondigt. Eerder deze week maakte de zender de terugkeer van de gewone-mensenshow Op Goed Geluk bekend.

 

Ben jij een echte crea bea of een handige Harry? Chantal Janzen Official is op zoek naar de allerbeste, creatieve alleskunner. Ben jij dat? Meld je dan nu aan voor Doe Het Lekker Zelf –> rtl.nl/doehetlekkerzelf

Geplaatst door RTL 4 op zaterdag 21 oktober 2017

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen