Marieke Elsinga ziet opvolger in Défano Holwijn

Geplaatst op Fri 13 Oct 2017 om 11:00

Het zou Marieke Elsinga niets verbazen als Défano Holwijn volgend jaar de Televizier Talent Award pakt. Dat zei de RTL 4-presentatrice, die de prijs gisterenavond mee naar huis nam, gisterenavond in RTL Late Night. Elsinga werd backstage bij het Televizier-gala samen met Arjen Lubach geïnterviewd door Holwijn, de 25-jarige YouTuber die sinds september de reporter is van de Humberto Tan-show. “Volgend jaar jij, hè“, zei Elsinga tegen het nieuwe RTL Late Night-gezicht.

Dat hoop ik natuurlijk wel“, antwoordde Holwijn, die al jaren filmpjes maakt op YouTube voor een jonge doelgroep.

Het zou volgens Elsinga zomaar kunnen. “Ik stond hier vorig jaar op jouw plek te praten met Pip Pellens, die won toen de Televizier Talent Award. Nu heb ik hem gewonnen, dus als ik het stokje nou doorgeef en jij hem volgend jaar wint?

Overigens kreeg Holwijn nog een reprimande van Lubach, toen hij naar de jurk van Elsinga vroeg. “Het is wel een beetje seksistisch, hoor. Ik zie al wel de hele avond dat er aan de mannen gevraagd wordt: ‘Hé, heb je zin om te winnen?’ En dan komt er een vrouw en dan is het: ‘Waar is die jurk van?’ Volgend jaar: fúck die jurkvragen en vraag dan gewoon: ‘Wat voor tv-programma maak je?’

Foto: RTL Late Night
4 Reacties op “Marieke Elsinga ziet opvolger in Défano Holwijn”


 1. frans

  Raar meisje die marieke wie is trouwens pip pellens ?

 2. Dennis

  Pip Pellens is een voormalig GTST soapsterretje

 3. Graaf Volkert

  Ik mocht Marieke tot enkele weken geleden graag.
  Wel blij dat dat hersenloze sukkeltje Anna niet gewonnen heeft…

 4. Henny Huisman

  Waarom was ik niet uitgenodigd, als TV-coryfee van het eerste uur?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.