Gordon gaat Op Goed Geluk presenteren voor RTL 4

Gordon wordt de presentator van de datingshow Op Goed Geluk, dat in januari na ruim 25 jaar terugkeert op tv bij RTL 4. Hij is de opvolger van Carry Tefsen, die de show tot 1991 presenteerde bij de TROS. Dat heeft hij vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. De entertainer vindt het helemaal geweldig dat hij deze zaterdagavondshow krijgt. “Ik kan vertellen dat ik het ga presenteren, wat ik ontzettend leuk vind, want het was vroeger een van mijn favoriete programma’s.

Tefsens beroemde uitspraak ‘Op goed geluk!’ gaat hij íets anders uitspreken, deed hij al voor in de showrubriek. “En ik kan nu al niet wachten tot die waaier weggaat en je je helemaal het lazarus schrikt.

Op Goed Geluk is een programma waarin alleenstaande mensen in de gelegenheid worden gesteld om uit drie kandidaten de ideale partner te kiezen. De keuze wordt bepaald door de antwoorden van de kandidaten, die voor degene die de vragen stelt niet te zien zijn: ze zitten namelijk achter een waaier. Het kersverse stel krijgt uiteindelijk een reis aangeboden, waarvan zij in een latere aflevering verslag doen.

Zelf gaf Tefsen eerder aan te hopen op Dionne Stax of Chantal Janzen als opvolger.

Lees ook:
RTL 4 blaast tv-hit Op Goed Geluk nieuw leven in (19 oktober)
Carry Tefsen hoopt op Dionne of Chantal als opvolgster (20 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen