Gordon: ‘Als je trouwshow niet kijkt, dan mis je wat’

Gordon denkt dat mensen die morgen níet naar zijn trouwshow Gordon Gaat Trouwen op RTL 4 gaan kijken, écht wat missen. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in RTL Late Night. De kijker staat echt iets spectaculairs te wachten, meent Gordon. “Als je niet kijkt donderdag, dan heb je echt wat gemist, Het is een heel leuk programma geworden. Ik denk dat dit wel het meest spectaculaire is wat ik heb gedaan in mijn televisiecarrière. Ik verheug me er enorm op. Ik ben er enorm mee bezig in mijn hoofd.

Het is een serieuze zoektocht naar een man, aldus Gordon. “Ik heb aangegeven: ‘Dit moet geen spelletje zijn.’ Er zijn voorbeelden geweest zoals de programma’s met Tatjana en Froukje. Ik zei: ‘Mensen moeten niet het idee hebben dat dit een of ander slecht geënsceneerde act gaat worden, dit moet echt zijn.’ Ik wil gewoon echt de poging wagen om het via deze manier voor elkaar te kunnen krijgen. Dat is best wel heel moeilijk.

Als hij op deze manier een man vindt, dan is het wel fijn dat iedereen – en dus ook de media – hem al goed heeft leren kennen. “Ik hoop dat ze ons daarna met rust laten. Dan is het geen hoerenjong, golddigger of wat dan ook. Dan kunnen ze zien dat het een oprecht iemand is die zijn hart op een schoteltje heeft gelegd en die gewoon daar op zo’n stip gaat staan en zegt: ‘Ik vind die gast leuk.‘”

Nog niet eerder was er een gay-celebrity-datingshow op onze beeldbuis, aldus Gordon. Al zegt hij: “Ik vind mezelf niet uitgesproken gay. Ik ben gewoon wie ik ben. Ik houd van mensen en of dat een man of een vrouw is maakt me niet uit. Ik heb er in dit geval voor gekozen dat het beter voor mezelf is om met een man verder te gaan, maar ik heb wel gezegd dat als het nu niet lukt ik op de vrouwen overga. Dan doen we seizoen twee.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen