Chantal Janzen vooral trots op Tensen in slaapshow

Chantal Janzen trapt het nieuwe seizoen van haar tv-hit Chantal Blijft Slapen vanavond af met Gerard Ekdom en Kim Feenstra als haar gastheer en gastvrouw, maar zij zijn niet de deelnemers op wie zij dit seizoen het meest trots is. Dat is ze op het binnenhalen van Caroline Tensen, vertelt ze in TROS Kompas. “Ik vind het wel heel leuk dat Caroline Tensen erbij zit, want die hoort zo’n beetje bij de inventaris van de tv. Het is ongelooflijk knap dat ze nog steeds zo fris en fruitig is en goed scoort.”

Nog nooit is Janzen blijven slapen bij een bekende Nederlanders die ze haat. “Ik ga nooit naar iemand die ik verafschuw, daar is 24 uur te lang voor. Het is makkelijk om acht of tien minuten met iemand te praten, maar ik moet er praten, eten, kakken en slapen.”

Er moet een soort empathie zijn, zegt Janzen. “Hoewel die soms flink afneemt tijdens mijn verblijf. Dat gebeurde ook dit seizoen.”

Als de TROS Kompas vraagt of Chantal Janzen momenteel niet een beetje te veel in de media is, dan zegt ze: “Het is nu eenmaal zo, dan ga ik later wel ergens onder een steen zitten. Goed?

Chantal Blijft Slapen is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen