Chantal Janzen ergert zich aan roddelbladen

Chantal Janzen kan zich behoorlijk ergeren aan de vraagstelling en het interessegebied van de roddelbladen van ons land. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in gesprek met NU.nl. Janzen noemt een concreet voorbeeld. “Ik zal nooit de fout maken waar veel roddelbladen zich schuldig aan maken. Dat je net een première hebt gehad en ze vragen; ‘Wat mooi, hoe voelde het?’ Dan zeg je hoe fijn het was en direct daarna gaat het over je tweede zwangerschap“, aldus de presentatrice.

Op dat moment wil je het gewoon niet over je zwangerschap hebben, aldus Janzen. “Je bent twee maanden lang alleen maar met die musical bezig geweest, je hebt je kostuum nog aan en je pruik nog op. Zwetend geef je degene dan de tijd… Ik vind dat altijd een beetje lastig.”

In haar eigen talkshow &Chantal heeft Janzen een interviewstijl waarbij het vooral gezellig moet blijven. “Ik wil vooral amusement maken. Ik ga niemand uitnodigen om de deur op slot doen en vervolgens op hem in te beuken. Dat gaat niet gebeuren.

Ik vind dat geen leuke televisie. Willibrord Frequin was daar vroeger heel goed in, die ging iemand soms bijna letterlijk een beuk verkopen. Ik ben daar niet op uit. Natuurlijk wil ik wel iets uit een gast krijgen.

Het NU.nl-interview met Chantal Janzen kunt u hier lezen.

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen