3FM-Mark vindt First Dates-barman helemaal niet knap

3FM-dj Mark van der Molen begrijpt niet waarom er zo hysterisch wordt gedaan over de barman uit het NPO 3-programma First Dates. Hij vindt hem helemaal niet zo knap. Dat laat hij weten op Twitter. Barman Victor Abeln laat flink wat harten sneller kloppen met zijn felblauwe ogen. Hij is zó in trek dat BNNVARA nu een YouTube-serie met hem maakt, waarin híj gaat daten met een vrouw. Duizenden vrouwen hebben zich aangemeld. Maar daar begrijpt Van der Molen weinig van.

Van der Molen vindt het net een zanger die vergane glorie is. “Sorry. Ik heb weinig recht van spreken. Maar deze gast ziet er toch uit als een emopunkzanger die op reünietour is?

NPO-radiocollega Michiel Veenstra vergelijkt de barman van First Dates vervolgens met de zanger van Losprophets.

Gelukkig voor Abeln zal hij niet wakker liggen van de commentaren van de 3FM-mannen: hij valt op vrouwen. En duizenden vrouwen vallen op hem. “Vet leuk om alles te lezen, maar het is ergens ook wel intimiderend hoor. Mensen die hele gedichten voor je schrijven terwijl ze je niet kennen. Vrouwen die je claimen alsof je publiek bezit bent“, zegt hij in Het Parool.

Vrouwen lijken bijna al hun principes overboord te gooien, zegt hij. “Of vrouwen die op een openbaar ­bericht reageren met ‘Voor jou ga ik vreemd’. ‘Lose de peuk’, kreeg ik als reactie in een privébericht op mijn Facebook-profielfoto. ‘Nooit,’ antwoordde ik. ‘Oké, een kauwgompje is ook goed’, schreef ze terug. Ik snap dat niet, je staat toch ergens voor?

Vorige week zat barman Abeln nog in De Wereld Draait Door.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen