Wordt The Story of My Life alsnog een kijkcijferkanon?

Linda de Mol is gespannen voor de hervatting van haar programma The Story Of My Life, vanavond na Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Dat heeft de tv-koningin vanmorgen gezegd in Evers Staat Op op Radio 538. The Story Of My Life trapte een jaar en een dag geleden af met Yolanthe en Wesley Sneijder als gasten. Die scoorde met 1,1 miljoen kijkers ver onder de verwachting van haar broer John de Mol, die vanwege de hype rekende op een score van minimaal 1,5 miljoen kijkers. 

Gaat het The Story Of My Life vanavond wél lukken om John de Mol tevreden te stellen? Linda de Mol hoopt in elk geval van wel, want dan kan ze volgend jaar nóg een serie maken. “Dan moet het wel succesvol zijn.

The Story Of My Life, waarin BN’ers ouder geschminkt worden, trapt vanavond af met André Hazes jr en zijn vriendin Monique. Daarna volgen nog drie afleveringen, namelijk met Carlo Boszhard en zijn vriend, met Winston en Renate Gerschtanowitz en met Victoria Koblenko en haar man.

Maar De Mol heeft nog wel meer namen op haar lijstje staan. Zo zou ze ook graag Doutzen Kroes & Sunnery James en Rafael van der Vaart en zijn Estavana Polman in de show hebben. “En van het koningshuis natuurlijk. Dat kun je wel vragen, maar die gaan het natuurlijk niet doen.

Waarom zijn er eigenlijk maar vier afleveringen gemaakt? “Het is niet een programma waar je even dertien afleveringen van maakt. Het is heel veel werk en het is een kostbaar programma.

De BN’ers moeten twee keer vier uur in de schmink en dat is niet niks, zegt De Mol. “We hebben nu twee koppels op een dag gedaan, want anders moet ik ook steeds vier uur wachten. We hebben het nu zo gepland dat als het ene koppel in de make-up zat, we het andere koppel konden interviewen.

The Story of My Life neemt het vanavond om 20.30 uur op tegen het Dudokconcert op NPO 1 en Steenrijk Straatarm op SBS 6. Dat laatste programma begon vorige week met onverwacht succes: er keken een miljoen mensen.

Foto: RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen