Minst bekeken Linda’s Zomerweek ooit door voetbal

De RTL 4-talkshow Linda’s Zomerweek zette donderdagavond door de WK-kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland de minst bekeken aflevering ooit neer. Er keken 577.000 mensen (11 procent) naar de aflevering met actrice Elise Schaap en Giovanni van Bronckhorst. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tot nu toe was de minst bekeken aflevering van Linda’s Zomerweek die met Isa Hoes en Jesse Klaver vorig jaar, die goed was voor 908.000 kijkers.

De top drie van minst bekeken afleveringen ooit wordt afgemaakt door die van afgelopen woensdag met Astrid Joosten en Beau van Erven Dorens, goed voor 955.000 kijkers.

Joosten laat op Twitter weten dat ze enorm veel reacties heeft gekregen op de uitzending. “Ik ben overspoeld met mooie reacties na Linda’s Zomerweek. Weet gewoon niet wat me overkomt! Kwetsbaarheid wordt kennelijk beloond. Dank. Leuk, die dialoog met jullie allen! Je hebt mij dinsdag gezien zoals mijn vrienden mij kennen. Ik was gewoon mezelf. Blijkbaar goed gevallen.”

De top drie meest bekeken afleveringen van Linda’s Zomerweek ooit zijn die met Igone de Jongh en Louis van Gaal in seizoen drie (ruim 1,4 miljoen kijkers), Eva Jinek en Albert Verlinde in seizoen twee (ruim 1,4 miljoen kijkers) en Tjitske Reidinga en Ali B in seizoen drie (bijna 1,4 miljoen kijkers).

Lees ook: Afslachting Oranje is kijkcijferkanon (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen