Marlijn vindt Vivienne talent om in de gaten te houden

Het ene tv-talent deelt een compliment uit aan het andere tv-talent. KRO-NCRV-gezicht Marlijn Weerdenburg vindt WNL-gezicht Vivienne van den Assem een talent om in de gaten te houden. Dat zegt ze in Veronica Magazine. Gevraagd naar wie volgens haar een rising star is, zegt Weerdenburg: “Vivienne van Assem. Een talent mag ik haar misschien niet meer noemen, want ze gaat al even mee in tv-land, maar ze blijft zich ontwikkelen. Vooral Goedemorgen Nederland doet ze heel leuk.

Goedemorgen Nederland lijkt misschien makkelijk, maar is volgens Weerdenburg een behoorlijk pittige klus. “Elke ochtend live op televisie is niet niks!

Janine Abbring heeft voor haar tv-hoogtepunt van 2017 gezorgd. “Het interview met Eberhard van der Laan in Zomer- gasten. Ontroerend goed!

Weerdenburg is het gezicht van een heel keurige omroep. Zien we haar nog eens uit de band springen in bijvoorbeeld RTL 5’s Expeditie Robinson? “Expeditie Robinson zou voor mij einde carrière betekenen. Ik moet kunnen eten wanneer ík wil, anders word ik chagrijnig en achterbaks. Het is beter dat mensen mijn ‘inner evil’ niet op tv zien, haha.

Foto: KRO-NCRV, Stijn Ghijsen

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen