Ismail Ilgun wil dat Jan Roos in fabriek gaat werken

Treitervlogger Ismail Ilgun vindt dat Jan Roos waardeloos is en dat hij in een fabriek moet gaan werken. Dat laat hij weten in reactie op een YouTube-filmpje waarin Roos de treitervlogger bekritiseert. Ilgun heeft een excuusvlog gemaakt in opdracht van de rechter. Roos weet niet wat hij zag. “Naast dat dit echt het dieptepunt van de rechtsstaat is, want wat is dat nou voor straf, komt Ilgun met slappe smoesjes, waardeloze sorry’s en bovenal de racismekaart“, luidt de kritiek van Roos.

‘Excuusvlog van treitervlogger Ismail Ilgun is waardeloos’, is de titel van Roos’ vlog. Daarop reageert Ilgun: “Jou hele leven is waardeloos, je hebt niks kunnen bereiken nu zit je achter je laptop mensen te bekritiseren. Super!”

Ilgun walgt van Roos. “Wat jij al die tijd hebt proberen te bereiken eerst al journalist, politiek leider waarvoor je bent gezakt. heel diep, dieper kon je niet afgaan. Heb ik in een jaar bereikt, zelfs in 4 weken had ik meer kijkers en volger dan jij. Je kan ontkennen wat je wilt maar aan de einde van de dag draai het daar om.”

Wat jij al die tijd bij powned heb gepresteert is dat iets om trots op te zijn? Zet even een spiegel voor je dan zal je realiseren dat je stil moet zijn en gewoon in de fabriek moet werken.”

Foto: DWDD/VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen