Hollandse FOX volgt VS ook dit najaar weer op de voet

De Nederlandse tv-zender FOX onderscheidt zich ook dit najaar weer als de zender die Amerikaanse series razendsnel op zender brengt na de première in het thuisland. Dit najaar zijn het er zelfs meer dan ooit. Dat heeft het station laten weten. FOX positioneert zich met recht als dé seriezender van Nederland. “Dit najaar zijn voor het eerst de zes grootste hitseries binnen enkele dagen na de Amerikaanse premières te zien op FOX. The Walking Dead is zelfs binnen 24 uur te bekijken.”

The Walking Dead is een razendpopulaire zombieserie. De honderdste aflevering is op maandag 23 oktober om 22.00 uur te zien op FOX, nog geen etmaal na de première in de VS.

Maar morgen om 22.00 uur begint er ook al nieuw product op FOX, namelijk het zevende seizoen van American Horror Story (foto). Deze reeks speelt zich af in de voorsteden van het hedendaagse Detroit met Sarah Paulson in de hoofdrol als een New Yorkse die getraumatiseerd is geraakt door de aanslagen op 11 september.

Sarah heeft drie pittige fobieën opgelopen: trypofobie, een angst voor onregelmatige patronen in objecten met gaatjes of bobbeltjes; coulrofobie, een angst voor clowns, en hemofobie, een irrationele angst voor bloed. “De verkiezingswinst van Donald Trump doet haar angsten weer ernstig opspelen.”

Verder gaat het om de volgende vier premières: Empire, STAR en This Is Us, allemaal achter elkaar op dinsdag 3 oktober.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen