Frank Masmeijer loopt boos weg bij RTL Boulevard

Frank Masmeijer is donderdagavond vlak voor de eerste reclamebreak van RTL Boulevard weggelopen uit de studio van het programma, búiten het zicht van de camera om. Dat werd gemeld in de uitzending op RTL 4. Masmeijer zou in de studio komen praten over zijn nieuwe boek, maar toen hij Peter R. de Vries zag maakte hij rechtsomkeert. “Frank Masmeijer is net weggelopen. We waren echt net nog met hem aan het kletsen“, legde Beau van Erven Dorens uit aan zijn kijkers.

En toen zei hij opeens: ‘Ik heb er geen zin in om met Peter R. de Vries te worden geconfronteerd’”, aldus de presentator.

Volgens Beau wist Masmeijer van tevoren van Peters aanwezigheid. Peter R. de Vries: “Ja, natuurlijk. Het was de hele dag al bekend, maar ik denk dat iemand hem heeft ingefluisterd dat hij dat beter niet kan doen.”

De Vries mocht nu in zijn eentje vertellen over het boek van Masmeijer. “Ik ben zo langzamerhand een beetje duizelig geworden van alle verklaringen die Frank Masmeijer heeft afgelegd over zijn rol in deze drugszaak. Het varieert van ‘ik wist van niks’ tot, zoals in het boek staat, dat hij er bij zat en ervan af wist.”

Beau: “Het is zo jammer dat hij er nu niet staat, zodat we het niet aan hem kunnen vragen. Hij was gewoon doodsbang omdat jij er staat.”

De Vries: “Hij moet wat mij betreft de titel van het boek meteen veranderen. Hij schrijft heel dapper ‘Frank en vrij’, maar dat is hij helemaal niet. Hij beklaagt zich in het boek over het beeld dat van hem is neergezet en op het moment dat hij daar zelf hier live wat over kan vertellen en een journalist – ik – hem daar wat vragen over ga stellen, dan gaat hij met de staart tussen zijn benen ervandoor. Ik vind het een schijterd.”

Beau: “Hij zei dat hij bang was dat hij iets zou gaan zeggen wat hem voortaan in die rechtszaak in de problemen zou kunnen helpen.”

De Vries: “Dat geeft aan dat hij dus kennelijk de hele tijd heeft gedraaid en gelogen en gemanipuleerd.”

Luuk Ikink reageert op Twitter: “Voor de goede orde, zelf zegt hij dat hij het niet wist, dus wat dat betreft is het zijn woord tegen die van ons. Ik vertrouw redacteur 100 procent.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen