Carlo wil B-status niet afwachten: ‘Over en uit in 2019’

Carlo Boszhard wil niet afwachten hoe hij langzaam aan een B-ster wordt op de Nederlandse beeldbuis. Hij verwacht dan ook dat het na afloop van zijn huidige tv-contract, in april 2019, over en uit is. Dat zegt de presentator volgende week in The Story of My Life op RTL 4. Boszhard voelt het einde naderen. “Ik heb nu voor twee jaar getekend bij RTL en ik denk dat het daarna echt ook klaar is. Op beeld, zal ik maar zeggen. Dan ga ik achter de schermen“, aldus de 48-jarige presentator.

De presentator vreest dat het alleen maar bergafwaarts gaat als hij dan nog bijtekent. “Ik denk dat je dan op een punt komt van: krijg je nog de grote A-programma’s of wordt het langzaamaan B omdat andere mensen zeggen: ‘Die of die of die moet het juist doen.’ Weet je wel. Ik vind het zo mooi zo, ik heb nu al een fantastische carrière gehad.”

Hij zinspeelt wel over een uitstapje naar SBS 6, waar zijn collega Irene Moors werkt. “Ik zou het misschien wel leuk vinden om met Irene nog iets te gaan doen over twee jaar. Ik denk dat Carlo en Irene aan een tafel nog steeds altijd wel leuk is.”

En hoe hij over twintig jaar zijn dagen doorbrengt? “Wellicht dat ik dan coach ben of achter de schermen zit. Misschien nog wel een keer in een jury of iets, maar ik hoef dan niet zo nodig te zeggen: ‘Dames en heren, hier ben ik!’

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen