Bridget Maasland vergeeft Gordon voor tv-aanval

Bridget Maasland heeft Gordon vergeven voor het feit dat hij haar in december gemeen hard aanviel in RTL Late Night. Ze heeft hem en Gerard Joling donderdag geïnterviewd voor haar programma RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Aan de desk gaf Maasland aan dat je een conflict met Gordon moet kunnen relativeren. “Je hebt met Gordon heel makkelijk ruzie en het gaat ook altijd weer voorbij. Daar moet je niet zo in blijven hangen“, vertelt ze.

Ze had er dan ook geen moeite mee om Gordon te interviewen, al was ze niet zo gecharmeerd van Jolings huis, waar het interview plaatsvond. “Er waren overal opgezette vogels, maar ik houd helemaal niet van vogels. Het is echt een gekkenhuis.”

Gordon viel Maasland vorig jaar aan in RTL Late Night, omdat zij kritiek op hem uitte. “Hij kan helemaal niet goed incasseren. Dat is het grote probleem“, zei de presentatrice.

Toen richtte Gordon zich bloedserieus tot Maasland: “Als je dit nou zegt, dan ben jij toch echt te dom voor woorden? Dan heb jij het programma niet begrepen. Degene die daar met een zure bek staat, dat ben jij, want het was eigenlijk The Roast of Bridget. Het is zo dom wat je zegt. De mensen zappen nu massaal weg. Wat een dom wijf.

In april vertelde Maasland nog dat ze Gordon sindsdien niet meer had gesproken. “Achteraf kreeg ik nog een naar berichtje van hem waarin stond dat hij vond dat hij in zijn recht stond. Ik heb hem geschreven: Volgens mij is dit een beetje de omgekeerde wereld. Daarna heb ik hem niet meer gesproken. Maar als we elkaar morgen zien is het goed, want dat is met Gordon altijd zo.

Lees ook: Bridget heeft Gordon niet meer gesproken na tv-ruzie (april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen