Bridget heeft Gordon niet meer gesproken na tv-ruzie

Bridget Maasland heeft Gordon niet meer gesproken na hun aanvaring in RTL Late Night. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Gordon viel Maasland in december gemeen hard aan in de talkshow van Humberto Tan. Hij noemde haar daar een ‘dom wijf’. “Gordon kan wel uitdelen, maar niet incasseren. Dat zei ik daar, en toen noemde hij mij ‘te dom voor woorden’. Hij deed precies wat ik had voorspeld. Wat moet ik daarmee, als hij weer uitdeelt? Erom lachen en zeggen: Dit is wat ik bedoel.

Maasland vindt het jammer. “Achteraf kreeg ik nog een naar berichtje van hem waarin stond dat hij vond dat hij in zijn recht stond. Ik heb hem geschreven: Volgens mij is dit een beetje de omgekeerde wereld. Daarna heb ik hem niet meer gesproken. Maar als we elkaar morgen zien is het goed, want dat is met Gordon altijd zo.

Gordon kan keihard uithalen en dan ineens weer poeslief doen, aldus Maasland. “Ik werk nu 22 jaar bij televisie en zolang ik hem ken gaat het bij hem al zo met iedereen, dus ik voel me niet persoonlijk aangesproken.”

Ik wens hem alle goeds, want het is een lieve schat. Hij heeft alleen een beetje een vreemd beeld van de wereld en de werkelijkheid, en dat komt misschien doordat hij al zolang goed wordt gevonden. Dan ga je misschien toch denken dat de wereld om jou draait.”

Daar is ook niets mis mee, maar je moet er geen andere mensen pijn mee doen. Daar trek ik de grens“, besluit ze in het weekblad (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen