Angela trots op vertrouwen RTL: ‘Ik scoor goed’

Angela Groothuizen is blij dat ze met haar 58-jarige leeftijd nog altijd een van de prominente gezichten is van RTL 4. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Groothuizen voelt vertrouwen van RTL. “Ik ben al sinds 2009 bij RTL. Ik scoor goed en ik denk dat ik iets eigens toevoeg aan de presentatorenstal. Ik ben heel blij dat ik The Voice of Holland en Holland’s Got Talent mocht doen, dat was heel leuk, en daarnaast doe ik heel serieuze programma’s, zoals Spreekrecht. Beter dan dit wordt het niet.

De presentatrice deed haar uitspraken vóór de start van Spreekrecht, dat momenteel de grootste prime-time-flop van RTL 4 is, met afgelopen dinsdag slechts 335.000 kijkers. Het programma zou te zwaarmoedig zijn voor de commerciële-tv-kijker.

Groothuizen maakt veel verschillende soorten programma’s, maar dat komt niet omdat ze zomaar alles aanneemt. “Ik zeg ook heel vaak nee tegen programma’s.”

Het programma moet goed aanvoelen en dan maakt het genre minder uit. “Elk programma kan door iedereen worden gemaakt, maar dan wordt het wel een ander programma. Ik kies op gevoel.”

Het Privé-interview met Angela Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen