Wilfred loopt niet warm voor transfer naar Veronica

RTL 7-ster Wilfred Genee loopt niet warm voor een verhuizing naar SBS-zender Veronica. Dat heeft hij laten weten aan verslaggever Dennis Schouten van het PowNews. Waar Genee en zijn Voetbal Inside-kompanen nu de Europa League-beschouwingen verzorgen op 7, zouden ze bij Veronica de Champions League kunnen doen. Toch ziet de presentator dat niet als een stap omhoog. “Nou ja, heb jij de kijkcijfers van de Champions League bekeken? Dat is niet zo veel.”

Hij wijst bijvoorbeeld op de kijkcijfers van gisteren. “Dan heb je Bayern München dat speelt tegen Paris Saint-Germain en er kijken nog geen miljoen mensen naar.”

Dan kun je beter een minder prestigieus toernooi mét Nederlandse clubs hebben, zegt Genee. “Er zit geen Nederlandse club meer in de Champions League.

Heeft SBS-eigenaar John de Mol eigenlijk al gebeld? “Nee, die heeft niet gebeld. Niets van contact.

Na dit seizoen loopt zijn contract af bij RTL, dat vorige week compleet werd afgeslacht in Voetbal Inside. Het is nog maar de vraag of RTL wel door wil met zo’n kritisch trio. “Ik kijk in dit vak helemaal nergens meer van op. Echt niet. We zitten nu in het oog van de storm, maar laten we het ook niet groter maken dan het is. Het kan volgende week weer anders zijn.

Genee maakt kans op de Zilveren Televizier-Ster, werd deze week bekend. Begin oktober is de uitreiking. “Johan en René gaan mee naar de uitreiking. Dat maakt het alleen al een fantastische vertoning natuurlijk. Dat wij daar tussen die mensen gaan zitten.

Het onderonsje tussen Wilfred en Dennis:

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen