‘RTL moet Hélène Hendriks weghalen bij FOX’

Het zou een goed idee zijn van RTL om presentatrice Hélène Hendriks weg te halen bij FOX en haar in te lijven. Dat vinden de mannen van Voetbal Inside, die in hun programma regelmatig schakelen met de presentatrice, hebben ze gezegd in hun talkshow op RTL 7. Hendriks is op dit moment te zien in de voetbalprogramma’s van FOX, maar Johan Derksen zou haar ook wel graag bij RTL zien. “Als ik RTL was, zou ik Hélène Hendriks daar weghalen“, aldus de voetbalkenner.

Wat moet RTL met Hendriks? “Die zou ik een quiz geven. Een leuke voetbalquiz.

René van der Gijp vindt dat wel een mooi idee. “Die zou ik inderdaad ook voor een programma charteren.”

En wie moet RTL absoluut níet binnenhalen? Derksen: “Jan Smit. Bij Pearle zou ik nooit een bril kopen omdat die vreselijke Jan Smit die kwijlebabbel-liedjes zingt. Verschrikkelijk. Dat enge stemmetje. Dat kitscherige Volendamse teringstemmetje. Ik zeg altijd: Volendam is een broeinest van slechte muziek.

En de 3JS dan? “Die kunnen in het Engels heel mooi Crosby, Stills & Nash doen, maar als het Nederlands wordt, dan is het meteen hossen en het niveau Wilfred Genee.

Vorige week zat Hendriks nog in Jinek, waar ze de gastvrouw aansprak op haar zuipgedrag:

Foto: RTL

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen