Patricia Paay na seksschandaal in NPO 1-hit Maestro

Patricia Paay maakt met een mooi programma haar tv-comeback na haar veelbesproken seksschandaal. Ze doet dit jaar mee aan de NPO 1-hit Maestro. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Pagina Privé denkt dat Paay blij is met de klus. “Met het ongetwijfeld weer veelbekeken programma weet zij zich positief in de kijker te spelen en bovendien hoeft zij een en ander niet voor niets te doen“, aldus de showpagina. En: “Voor Patricia biedt de muziek uit Maestro afleiding in moeilijke tijden.

Bovendien zou Paay volgens de krant nog wel eens verrassend goed uit de hoek kunnen komen, omdat haar vader John Paay zijn eigen zeventienkoppige John Paay Orchestra had. Daarnaast heeft de tv-diva zelf ook een muzikaal verleden.

Voor Paay is dit niet zomaar een tv-klusje. “Haar deelname aan het programma is een eerbetoon aan haar 92-jarige vader en voor haar tegelijk een manier om, na alle gebeurtenissen van eerder dit jaar, de zinnen te verzetten.”

Ondanks het uitlekken van haar seksvideo en haar problemen met de Belastingdienst, gaat het privé wél goed met Paay, aldus Privé. Ze is nog altijd samen met haar Robbert Hinfelaar.

Het Telegraaf-artikel ‘Straks KLATEREND applaus voor La Paay’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS Shownieuws

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen