Jinek krijgt geen buren uit Frank Visser-show in studio

Eva Jinek wilde woensdagavond náást Frank Visser en Viktor Brand ook wat oud-kandidaten uit hun programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in de studio halen, maar dat is niet gelukt. Dat vertelde de presentatrice in de uitzending op NPO 1. Jinek wilde succesverhalen laten zien: buren die ná de uitspraak van Visser weer bevriend zijn geraakt. “We wilden heel graag een koppel uitnodigen of een groep mensen die na een uitspraak van u weer bevriend is geraakt of samen weer barbecuet.

De lat van Jinek ging steeds lager. “Of koppels die überhaupt weer gezellig intermenselijk contact heeft. Maar dat was niet mogelijk!“, riep ze.

Dat kan best kloppen, aldus Brand. “Het is niet ons doel om ervoor te zorgen dat die mensen uiteindelijk weer vrienden worden.”

Sterker nog: Visser raadt aan om nóóit bevriend te worden met je buren. “Buren zijn is een andere rol dan vrienden. Mensen halen dat door elkaar. Het kan goed aflopen, maar als het verkeerd gaat heb je enorme ellende.”

Je moet goede buren zijn en elkaar helpen, maar er zijn bepaalde grenzen. Als je over je huwelijksleed gaat vertellen over de buurvrouw, ga je wat mij betreft een grens over. Als het dán verkeerd afloopt, dan is het feest.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen