Miljuschka vond RTL 5-megaflop Topchef erg leerzaam

Het is de grootste flop uit de tv-carrière van Martijn Krabbé en een van de grootste flops van RTL 5 ooit: Topchef Academy, dat eerder dit jaar maandenlang dagelijks te zien was in de vooravondprogrammering. Toch blikt zijn co-host Miljuschka Witzenhausen niet met vervelende gevoelens terug op het project. Ze wordt vandaag in De Telegraaf gevraagd hoe ze eraan terugdenkt, maar de dochter van Astrid Holleeder ziet het vooral als een bijzonder leerzaam televisieproject.

Witzenhausen is dankbaar voor de klus. “Het was drie maanden lang, vijf dagen per week aanpoten; ik heb nog nooit een programma gedaan dat zo lang duurde en alleen daarom vond ik het leerzaam. Ik heb ook veel opgestoken van Martijn, presentator in hart en nieren.”

Om de kijkcijfers – op sommige avonden keken er slechts enkele tientallen duizenden en de finale trok slechts 99.000 kijkers – maakt ze zich niet zo druk. “Ik kom bij TMF vandaan en werk nu voor 24Kitchen, kijkcijfers zeggen mij niet zoveel.”

Ik vind het belangrijker dat ik blij ben met wat ik maak.

Vanavond begint op 24Kitchen haar nieuwe programma Miljuschka’s Street Food Vietnam. Meer daarover vertelt ze in De Telegraaf (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen