Martine van Os houdt niet van Ik Hou Van Holland

Martine van Os en haar man Wouter kijken graag naar spelprogramma’s, maar Ik Hou Van Holland is daar niet een van. “Ik hou van ­Holland – ik heb er zelf aan meegedaan – houd ik niet vol”, bekent de presentatrice in VARAgids. Het stel vindt dat Ik Hou Van Holland, dat Linda de Mol al vele jaren presenteert op familiezender RTL 4, absoluut geen stijl en klasse heeft. De man van Van Os, Wouter, verduidelijkt in het televisieblad: “Het is plat, opgewonden, opgefokt en het amuseert me niet.

Liever kijken ze naar publieke spelprogramma’s. “We zijn liefhebbers van spelletjes als Met het mes op tafel, Per seconde wijzer en 2 voor 12“, zegt Wouter.

Daarna wordt NPO 1-hit Wie is de Mol afgeserveerd. “Boer zoekt vrouw voelt vaak heel ongemakkelijk, maar dat maakt het zo aantrekkelijk. Van Wie is de Mol? begrijp ik niets“, zegt Van Os.

Wouter: “Het is zo kinderachtig. Dat lopen zoeken naar verstopte zaken in een tropisch land.

Van Os: “Ik ben wel gevraagd, ook voor Expeditie Robinson. Als ik heel veel jonger was had ik ja gezegd, maar het is niets voor mij om drie weken met een groep op stap te gaan en die niet te kunnen vertrouwen.

Het VARAgids-interview met Martine van Os en haar man kunt u bekijken via Blendle.

Foto: MAX/Hans Vink

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen