Froukje neemt RTL Woonmagazine over van Nance

Nance Coolen is op straat gezet door RTL 4 en dat betekent dat er een vacature vrijkwam bij de weekendshow RTL Woonmagazine. Die wordt komend seizoen opgevuld door Froukje de Both. Dat heeft het tv-station laten weten. Dat RTL Boulevard vanaf volgende week ook in het weekend te zien is, betekent niet het einde van RTL Woonmagazine. Wel verhuist het programma van zaterdag naar zondag, waar de show wekelijks te zien zal zijn van 18.05 tot 18.35 uur, als Boulevard begint.

Naast De Both is interieurarchitect Michiel de Zeeuw verbonden aan het programma. “Ook is het ontwerpersduo Stock Interiors toegevoegd aan het gespecialiseerde team. Met hun Andrew Martin nominatie 2017 (de Oscars onder de interieur designers) vormen zij een waardevolle aanvulling op het programma.

Wekelijks trekken in RTL Woonmagazine woonexperts door het hele land om mensen te helpen die problemen ondervinden met het inrichten van hun woning. Zij creëren eenheid, geven advies en zorgen voor spectaculaire metamorfoses.

Ook het droomhuis is een terugkerend item in het programma. Dit keer reist Froukje af naar een tropische bestemming om daar het droomhuis van Marcel Wolterinck in levende lijve te bewonderen.

RTL Woonmagazine, vanaf 10 september terug op zender, wordt geproduceerd door RTL Productions.

Foto: RTL/Nick van Ormondt

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen