Alberto trapt af met nieuwe trend in illegale prostitutie

Alberto Stegeman is vanavond weer terug op het scherm met een fonkelnieuw seizoen van zijn succesvolle programma Undercover in Nederland. Het nieuwe seizoen start met een aflevering waarin Alberto en zijn team een nieuwe trend in de wereld van illegale prostitutie ontdekken. “Te zien is hoe mannen escortdames benaderen om hun chauffeur te worden, terwijl ze in werkelijkheid pooiers en ronselaars zijn. Alberto zoekt uit wie deze mannen zijn“, laat SBS 6 weten

Het wordt volgens de zender spannende televisie. “Wat zijn hun echte plannen en waar komen de vrouwen terecht als ze met deze misdadigers in zee gaan? De verborgen camera’s registreren de akelige werkwijze van deze pooiers en Alberto gaat de confrontatie met één van hen aan.”

Dit najaar bestaat Undercover in Nederland 12,5 jaar. De eerste aflevering was te zien op 5 maart 2005 en sindsdien heeft het programma talloze spraakmakende onthullingen opgeleverd.

SBS 6 is tevreden over de kijkcijfers. “De laatste jaren scoort Undercover in Nederland gemiddeld bijna een miljoen kijkers.”

Undercover in Nederland is vanavond om 21.30 uur te zien.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen