Radiomiljonair Edwin Evers weer terug van vakantie

Frank Dane moet plaatsmaken, want hij is er weer: ’s lands rijkste radio-dj Edwin Evers is terug van vakantie. Vanaf morgen is hij weer elke ochtend om zes uur te horen op marktleider Radio 538. Dat heeft het station laten weten. Evers Staat Op is de meest beluisterde radioshow van het land en daardoor is Evers veruit de meest betaalde dj van het land. De radiomiljonair gaat verder met zijn vertrouwde team, bestaande uit Rick Romijn, Niels van Baarlen en Henk Blok.

De afgelopen weken zat Dane op de plek van Evers. Hij maakte radio met zijn sidekick Barend van Deelen en Jelte van der Goot. Zij maakten een iets ‘jonger’ programma dan Evers met zijn collega’s doet.

Er is weleens gesuggereerd dat Evers binnen de Talpa Radio-groep best zou kunnen verhuizen naar Sky Radio, zodat 538 een iets ‘jonger’ en mogelijk commercieel interessanter programma kan neerzetten in de ochtend, maar daar heeft Evers helemaal geen oren naar.

Evers zei afgelopen april nog: “Ik heb altijd gezegd: ‘Ik ga niet ooit nog ergens anders dan bij Radio 538 de ochtendshow presenteren.’ Dat zeg ik hierbij nog een keer. Dat het maar duidelijk is.”

De leukste momenten uit het afgelopen seizoen van Evers Staat Op:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen