3FM onthult eindelijk nieuwe programmering

NPO 3FM heeft eindelijk zijn nieuwe programmering onthuld. De belangrijkste verandering in het schema per 2 september is dat de middagspits-show van Frank van der Lende naar Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen gaat. Dat heeft de NPO laten weten. Daar Mark en Rámon verhuizen naar 16 tot 18 uur, komt er een plekje vrij van 12 tot 14 uur. Dat plekje gaat naar Eva Koreman. De middagshow van 14 tot 16 uur wordt voortaan verzorgd door Angelique Houtveen.

3FM spreekt van een programmering ‘waarin talent en grenzeloze liefde voor popmuziek centraal staan’. “Bij NPO 3FM krijgt nieuw talent volop de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien. Dat geldt voor de muziek die we draaien en ook voor de dj’s“, zegt Jurre Bosman, directeur NPO Radio.

Voor iedereen die zich jong voelt willen we de toonaangevende gids zijn in muziek. We gaan onze belofte aan de luisteraars nog beter waarmaken: Music Starts Here.

In de nieuwe programmering van 3FM zitten de dj’s op de plek die het best bij hen past, aldus de zender. “In het weekend krijgt Wijnand Speelman ’s ochtends volop de ruimte om zich te richten op maatschappelijke onderwerpen en Frank van der Lende brengt je drie avonden lang live-muziek en nieuw muzikaal talent.

Na twintig jaar is Giel Beelen niet meer te horen op NPO 3FM. Jurre Bosman: “Giel is al die jaren van onschatbare waarde geweest voor NPO 3FM, radio en het ontdekken van nieuw talent. Hij heeft heel veel radiomakers geïnspireerd. We gaan hem missen bij 3FM.

Hieronder vind je de nieuwe programmering in een overzicht, gemaakt door 3FM.

Lees ook: Giel Beelen vertrekt na twintig jaar bij 3FM (zojuist)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen