Ziggo gaat Turkse Nederlanders beter bedienen

’s Lands grootste tv-aanbieder Ziggo gaat Turkse Nederlanders beter bedienen. De negen Turkse zenders die Ziggo doorgeeft via televisie, zijn straks ook te ontvangen via de Ziggo Go app. Dat heeft de kabelaar laten weten. Klanten die geabonneerd zijn op het Turkse pakket kunnen populaire programma’s als The Voice of Turkije, Turkije Got Talent en Heel Turkije Bakt daardoor voortaan op twee manieren kijken: gewoon via de televisie óf in en om het huis via de app van Ziggo.

De commerciële zenders ATV Avrupa, Euro Star, Show TV, TV 8 en TRT-1 zijn toegevoegd aan de app, net als TRT-Cocuk, het bekende kinderkanaal, en de populaire muziekzender TRT-Musik.

De programmering van de zenders is veelzijdig, vindt Ziggo. “Euro Star verzorgt nieuws en verschillende sportactiviteiten en Euro D biedt entertainment, nieuws en series en is daarmee de best bekeken zender onder de Turkse bevolking in Europa.”

TV 8 is een entertainmentkanaal met kijkcijferhits zoals The Voice of Turkije (O Ses Turkiya), Turkije Got Talent (Yetenek Sizsiniz) en Heel Turkije Bakt (Ütopya, Ver Firina).

Show TV is bekend om z’n populaire Turkse series en Habertürk is een dagelijkse nieuwszender en biedt ook documentaires en educatie.

Ziggo zorgt ervoor dat haar klanten altijd, overal en op elk scherm kunnen kijken naar de programma’s die ze interessant vinden. Deze zenderuitbreiding op de Ziggo Go app en de toegevoegde functionaliteit dragen bij aan dit doel.”

Foto: TRT Cocuk, Ziggo

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen