Rolf Sanchez niet meer geassocieerd met X Factor

Rolf Sanchez heeft het idee dat hij als zanger niet meer wordt geassocieerd met X Factor, de RTL 4-show waaraan hij meedeed in 2011 en derde werd. Dat vertelt de zanger vandaag in de Metro. Sanchez heeft inmiddels geen last meer van het imago van talentenjachtzanger. “Tot twee jaar geleden werd ik bij elke show aangekondigd met ‘jullie kennen hem waarschijnlijk nog van X-Factor’. Tegenwoordig word ik enkel geïntroduceerd als latinzanger“, zegt het muzikale talent.

Na zijn deelname aan X Factor raakte Sanchez een beetje depressief. “Iedereen waarschuwde mij dat het eerste half jaar ontzettend druk zou zijn en dat het daarna zou ophouden. Toen dat inderdaad gebeurde had ik best wel spijt dat ik had meegedaan.

Inmiddels heeft Sanchez geen spijt meer van zijn deelname. “Alles wat ik nu heb bereikt komt echt door mijn deelname aan X-Factor.

Sanchez heeft nu succes op eigen houtje. Zijn eerste single Por Si No Te Vuelvo A Ver stond op één in de Tropical Songs Chart van de Amerikaanse Billboard. “Overweldigend”, zegt hij in de krant.

Foto: VARA, De Wereld Draait Door

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen