Story: ‘Robert Jensen had homoseks in Barcelona’

Het gerucht dat Robert Jensen een homoseksuele man zou zijn gaat al een tijdje, maar wordt volgens weekblad Story steeds hardnekkiger. Hij zou onder meer homoseks hebben gehad in Barcelona, en mogelijk ook in Thailand. Dat is te lezen in het showblad. Story wijst erop dat Jensen zich op de televisie weliswaar graag als macho en als vrouwenliefhebber neerzet, maar nog nóóit met een vrouw is gesignaleerd. “In de showbizz gaat al jaren het gerucht dat Robert op mannen valt.

Met zijn homoseksualiteit zou Jensen zeer discreet omgaan. “Ik heb in de studio’s weleens gehoord dat Robert lange tijd een minnaar in Barcelona had zitten. Daar vloog hij destijds geregeld een weekend heen“, zegt een bron in de Story. “Maar ook Thailand is een van zijn favoriete vakantiebestemmingen. Mócht hij inderdaad geïnteresseerd zijn in de herenliefde, dan is het dáár in elk geval geen probleem om een leuke Thaise vakantievriend te scoren.”

Volgens de bron weet heel Hilversum dat Jensen zich in zijn radiotijd altijd liet omringen door knappe producers. “Vaak jongens tegen de twintig, die tegen hem opkeken en hand- en spandiensten verrichtten. Koffie halen, gasten bellen of andere klusjes…”

Zo was er producer Tim. “Een mooie jongen, die voortdurend in zijn entourage verkeerde“, zegt de bron. “Iedereen sprak erover.”

Jensen wordt nauwelijks gespot in het openbaar, maar volgens Story werd hij ‘uniek genoeg’ onlangs gefotografeerd op een terrasje in Amsterdam-Zuid, waar hij in het gezelschap was van een ‘jonge, afgetrainde en goed uitziende man’. “Robert verdronk bijna in de ogen van zijn gezelschap, maar keek soms onrustig om zich heen naar omzittenden.”

Het Story-artikel ‘Presentator (44) nog nooit met een vrouw gezien’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen