Bertie geen fan van Netflix-series: ‘Liever CSI op tv’

Bertie Steur is geen fan van de dramaseries op Netflix. Veel liever kijkt ze een verdwaalde CSI-herhaling op RTL 8. Dat geeft de tv-boerin aan in gesprek met VARAgids. Steur heeft geen zin om uren achter elkaar te kijken. “Ik kan dat dus niet. Dat vind ik ook het fijne aan zo’n serie als CSI, alle afleveringen staan op zichzelf. Soms zit er een dubbelaflevering bij, maar meestal kan je gewoon instappen. En met al die ­versies is er elke avond wel ergens een herhaling van CSI op tv.”

Haar vriendin kijkt graag Celblok H, maar ook dat heeft een doorlopend verhaal. “Dat kijk ik wel mee, maar niet heel fanatiek. Geef mij maar CSI. En natuurlijk Expeditie Robinson en Boer zoekt vrouw. Het is wel heel grappig om dat nu te zien: je weet precies hoe die boeren zich voelen en wat er achter de schermen gebeurt.

Overigens heeft ze wel een Netflix-abonnement. “Dan kijk ik het liefst documentaires. Regelmatig denk ik na een kwartier: waar ben ik aan begonnen? Maar er zitten heel goede bij. Ik zag er laatst een over de Scientology Church, met Tom Cruise en al die mensen. Volgens mij is het een beetje op z’n retour, maar het blijft toch een heel eng gebeuren.”

En House of Cards, Orange is the New Black en Narcos: ze slaat het allemaal over. “Ik ben niet zo van de series op Netflix.”

Het VARAgids-interview met Bertie Steur kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL 5, Expeditie Robinson, Olivier Thijssen

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen