Patty maalt op Ibiza over post-Shownieuws-tijdperk

Patty Brard maalt op Ibiza over haar post-Shownieuws-tijdperk. Dat vertelt de presentatrice op AD.nl. Jarenlang had Brard weinig om zich zorgen over te maken als een van dé vaste gezichten van het SBS 6-programma Shownieuws, maar de zenderleiding is aan het vernieuwen en daarom liggen zij en bijvoorbeeld ook Jochem van Gelder er straks uit. Nu is ze even aan het bijkomen in haar huis op Ibiza. “In Nederland gaat mijn telefoon de hele tijd, maar op Ibiza heb ik die stress niet.”

Dat betekent niet dat ze haar werk loslaat. “Nee helemaal niet, maar dat zou ik ook niet willen. Juist op vakantie krijg ik echt de kans om eens goed na te denken. Bijvoorbeeld over mijn badkledinglijn en wat ik wil doen na Shownieuws. Daar maal ik lekker over aan het zwembad.

Ibiza is een heel erg cliché bestemming voor bekende Nederlanders, maar Brard gedraagt zich op Ibiza niet cliché. “Het leven op het eiland kan inderdaad best gehaast zijn. Maar daar doe ik gewoon lekker niet aan mee. Mijn man Antoine en ik hebben expres een huis gekocht boven op een berg, ver van het drukke zuiden van het eiland.”

Eerder liet Brard al doorschemeren dat ze een hoop aanbiedingen krijgt sinds haar exit bij Shownieuws. De afgelopen weken was ze wederom te zien als vaste gast in Ranking the Stars.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen