Patty Brard snapt buitensluiten Geert Wilders niet

Foto: SBSPatty Brard vindt het ongelooflijk dat de PVV niet welkom is aan de formatietafel. Dat heeft de SBS 6-diva gezegd in het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. De PVV is de op een na grootste partij van Nederland geworden, maar speelt geen enkele rol in het formatieproces. Dat vindt Brard volledig onterecht. Hierdoor verliest ze haar vertrouwen in de politiek en democratie volledig. “Weet je wat ik het allermeest vind? Ik weet eigenlijk niet meer waarom wij stemmen“, zegt ze.

Het is helemaal mis met de politiek in Nederland, vindt Brard. “Ik bedoel: de grootste partij die eigenlijk de meeste stemmen heeft vergaard is meneer Wilders met zijn partij, en die man mag niet meeregeren. Waarom deed hij dan in godsnaam mee aan de verkiezingen?

De tv-diva begrijpt er niets van. “Ik snap het allemaal niet meer zo goed. Snap je wat ik bedoel? Ik vind dat er een enorm hiaat ligt tussen wat de mens wil en wat er nu daar gebeurt aan zo’n tafel.”

Hoewel het niet politiek correct is om op de bres te springen voor Wilders, liet Omroep MAX-baas Jan Slagter recentelijk een soortgelijk geluid horen.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen