Patricia Paay dit jaar te gast in Linda’s Zomerweek

Patricia Paay is dit jaar te gast in Linda’s Zomerweek, de zomerse talkshow van Linda de Mol. Ze is niet gekoppeld aan een zwaargewicht: haar ‘gastpartner’ wordt BNN-talent Jan Versteegh. Dat heeft RTL bekendgemaakt. De andere gastduo’s zijn voetbaltrainer Giovanni van Bronckhorst met actrice Elise Schaap, Claudia de Breij met topturner Epke Zonderland, schrijfster Saskia Noort met cabaretier Najib Amhali en Astrid Joosten met Beau van Erven Dorens

De Mol is erg enthousiast, laat ze weten aan RTL Boulevard. “Het zit hem heel erg in de samenstelling. Dat is ook lastig, want het zijn allemaal drukbezette mensen. Als wij dan bedacht hebben: Beau van Erven Dorens en Astrid Joosten is een mooie combinatie, dan moet je maar net voor elkaar krijgen dat ze allebei op dezelfde dag kunnen.”

Ik vind dit jaar de setjes heel leuk. We hebben Giovanni Bronckhorst gekoppeld aan Elise Schaap en dan kom je erachter dat ze allebei uit Rotterdam komen en dat ze heel veel gemeen hebben, maar zij háát sport en hij ís sport. Het is leuk dat je dingen gemeen hebt, maar dat er ook verschillen zijn.”

Niet iedereen weet De Mol te strikken. “We zijn al twee seizoenen bezig met Jaap van Zweden. Hij heeft het al twee keer beloofd, maar dan zit hij weer in New York en dan weer in Hong Kong. Er zijn ook mensen die niet over hun privéleven willen praten. Ik heb Marc-Marie Huijbregts al vier jaar aan de telefoon gehad. Hij zei: ‘Ik zou het voor jou doen, maar ik kan het niet, ik wil het niet, ik voel me er heel erg ongelukkig bij.’ Ja, dan houdt het op.”

Overigens laat ze het strikken van gasten hoofdzakelijk aan haar redactie over. “Ik vind wel dat je het ook echt leuk moet vinden en niet dat je denkt: Linda vraagt me persoonlijk, nu kan ik niet anders. Heel af en toe, als managers heel lastig zijn, dan stuur ik wel eens een klein appje.”

RTL Summer Night is vanaf 28 augustus vijf werkdagen lang om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen