Nieuw team op dagelijkse SBS 6-show Huizenjacht

Het dagelijkse programma Huizenjacht keert komend tv-seizoen terug op de buis bij SBS 6. Er is een nieuw presentatieteam samengesteld. Dat heeft de zender vrijdagavond bekendgemaakt in Shownieuws. Er blijft één oudgediende over: Marlayne Sahupala. De rest van het team gaat bestaan uit  Kees Tol, Viktor Brand, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn en Airen Mylene. “Ik ben wel echt de senior hier in het team“, zegt Sahupala. “Ik ben de enige die hier al ervaring in heeft.

Huizenjacht is veel seizoenen een vaste waarde in de vooravondprogrammering van SBS 6 geweest. Het woonprogramma kent verschillende items die een exclusief kijkje in de wereld van wonen bieden.

In ‘Te Koop’ krijgen huiseigenaren bijvoorbeeld de unieke kans hun woning op nationale televisie aan te prijzen. In de rubriek ‘Bijzonder Wonen’ zien we mensen die op een bijzondere manier wonen.

Andere presentatoren die het programma in het verleden hebben gedaan zijn onder meer Nance Coolen, Tooske Ragas, Sjimmy Bruijninckx en Viktor Brand.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen