Luv’ heeft geen last van absentie Patty Brard

Foto: SBSGrannygroep Luv’ heeft er geen last van dat Patty Brard niets meer met de band te maken wil hebben. Dat zegt José Hoebee vandaag in De Telegraaf. Luv’ maakte in 2015 een doorstart zónder Brard, die bonje heeft met de dames. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Luv’ gaven de overgebleven zangeressen gisteren een jubileumconcert. Anno 2017 staat Ria Thielsch op de plek van Brard. “Vanaf 2015, bij onze comeback, is zij bij alle optredens aanwezig“, zegt José Hoebee.

Thielsch wordt getolereerd als de nieuwe Brard, weet Hoebee. “De fans accepteren haar en het is de keus van Patty dat ze niet meer met ons door wilde. Het is en was haar beslissing om niks meer met Luv’ te maken te hebben. Het is jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar we hebben er verder geen last van.

Brard was ook niet bij het jubileumconcert. “Als je mij vraagt of het een smet op het feest is, dat ze er niet bij is op ons jubileumfeest, kan ik alleen maar zeggen: we hebben Ria, die Patty 35 jaar geleden al een keer heeft vervangen, en dat voelt erg goed.

Hoebee, Brard en Marga Scheide zijn ondanks hun succesvolle Luv’-jaren geen miljonair geworden met het zingen. “We waren drie naïeve meisjes, die totaal niet met zakelijke dingen bezig waren“, wil ze daarover kwijt.

Het Telegraaf-artikel ’Te naïef om miljonair te worden’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Elvin

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen