Luv’ heeft geen last van absentie Patty Brard

Geplaatst op Mon 10 Jul 2017 om 9:16

Foto: SBSGrannygroep Luv’ heeft er geen last van dat Patty Brard niets meer met de band te maken wil hebben. Dat zegt José Hoebee vandaag in De Telegraaf. Luv’ maakte in 2015 een doorstart zónder Brard, die bonje heeft met de dames. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Luv’ gaven de overgebleven zangeressen gisteren een jubileumconcert. Anno 2017 staat Ria Thielsch op de plek van Brard. “Vanaf 2015, bij onze comeback, is zij bij alle optredens aanwezig“, zegt José Hoebee.

Thielsch wordt getolereerd als de nieuwe Brard, weet Hoebee. “De fans accepteren haar en het is de keus van Patty dat ze niet meer met ons door wilde. Het is en was haar beslissing om niks meer met Luv’ te maken te hebben. Het is jammer dat het zo heeft moeten lopen, maar we hebben er verder geen last van.

Brard was ook niet bij het jubileumconcert. “Als je mij vraagt of het een smet op het feest is, dat ze er niet bij is op ons jubileumfeest, kan ik alleen maar zeggen: we hebben Ria, die Patty 35 jaar geleden al een keer heeft vervangen, en dat voelt erg goed.

Hoebee, Brard en Marga Scheide zijn ondanks hun succesvolle Luv’-jaren geen miljonair geworden met het zingen. “We waren drie naïeve meisjes, die totaal niet met zakelijke dingen bezig waren“, wil ze daarover kwijt.

Het Telegraaf-artikel ’Te naïef om miljonair te worden’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Elvin
17 Reacties op “Luv’ heeft geen last van absentie Patty Brard”


 1. Geertje

  Begin een “beetje ” Patty Brard moe te worden!

 2. Paut Pieulusma

  Inderdaad @Geertje wie wordt er niet moe van Brard, het wordt tijd dat deze hoogbejaarde vrouw naar de achtergrond verdwijnt en geniet van haar welverdiende rust.

 3. TwanDS

  Gaat gewoon om geld. De lift om Brard het podium is te duur om voor die periode in te huren…

 4. TwanDS

  # podium op te hijsen

 5. arie

  Brard: “niet meer om aan te zien dit Michelin vrouwtje. Wanvertoning op TV.

  Kan ook niet meer op een podium staan, want dat moet eerst onderheid worden.

 6. Jawie

  De riders werden te lang. En te duur. Voor wat het oplevert.

 7. Patricia La P

  Ik kan die Patty niet meer luchten of zien.
  Wat een backstabber.

 8. Hooftstraat

  Het is toch prima zoals het gaat. Patty Brard is geen slecht mens maar wel een heel vervelend mens, narcistisch en vreselijk gemeen geworden door alles wat zij in haar leven heeft meegemaakt. Ik hoop dat Patty hier niet op gaat reageer, de fans hoeven haar mening niet en Luv al helemaal niet.

 9. Patty B

  Patty haalt uit zie haar instagram

 10. Piet

  Nou nou, die zijn onderhand wel bejaard. Patty werkt tenminste aan haar carrière, bejaard of niet maar ze verdient wel haar eigen geld.

 11. Joh

  Dat eeuwige gezeik over Luv moet maar eens ophouden. Wie wil nu naar overjarige kazen kijken? Ze zijn allemaal de 60 gepasseerd en zitten onder het plamuur en pruik etc. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Doei!

 12. Jubbetje

  En de tijd van gaan was allang gekomen, maar ze gingen niet.

 13. Uhhh

  Zegt me helemaal niks.

 14. Ferry

  Het is een zakelijk ding, Marga Scheide heeft stiekem de naam Luv laten deponeren, en is daardoor volledig eigenaar van de groep.
  Marga Scheide ontvangt alle inkomsten en Jose Hoebee en Ria hebben een uitkering en krijgen zwart uitbetaald door Marga.
  Feitelijk is dit gewoon strafbaar.

 15. Patricia La P

  @PattyB
  Waarom kannen we nouw niet geweun op zijn rotturdoms gezegd vriendinnen met elkaar wesuh

 16. Annoniemus

  Ze hebben mekaar de tent uitgevochten die zg aardige dames van LUV !

 17. Flits Bom

  Luv heeft geen last van de obesi Brard.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.