Jack van Gelder heeft moeite met Nouri-foto in AD

Jack van Gelder vindt dat het AD te ver gaat met de foto van de onwelwording van Ajax-speler Abdelhak Nouri in de papieren krant. Dat zegt de presentator van Ziggo Sport op Twitter. Nouri ging afgelopen weekend neer tijdens het oefenduel met Werder Bremen. Gechoqueerd zagen omstanders toe hoe er werd gevochten voor het leven van de voetballer. Een zeer expliciet beeld met daarop het gezicht van Nouri tijdens de onwelwording staat vandaag op de sportpagina’s van het AD.

Van Gelder vindt het niet kunnen. “Wat een afschuwelijke foto van Nouri in het AD. Er bestaat naast nieuws ook zoiets als ethiek.

Ziggo Sport zond de wedstrijd live uit en had volgens critici ook eerder moeten afbreken. “Niet mee eens. Het waren onze camera’s niet. Wij hebben laten zien dat er iets aan de hand was zonder het moment nogmaals te laten zien.

Toch kondigde Van Gelder de beelden later aan, waarna die niet werden getoond door ingrijpen van de regisseur. “Ja klopt.

Het AD-artikel ‘Plotseling is het muisstil rond Abdelhak Nouri’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Ziggo Sport

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen