‘Humberto, ik zou niet gerust op vakantie gaan’

Humberto Tan is op vakantie en heeft reden om zich zorgen te maken nu hij vanaf maandag wordt vervangen door Beau van Erven Dorens. Dat zegt een van de redactieleden van Van Erven Dorens’ vroegere talkshow RTL Live anoniem in het AD. De kijker laat Tan sinds de jaarwisseling links liggen en Van Erven Dorens gaat nu zorgen voor nieuw elan op de late avond van RTL 4. In 1998 presenteerde hij het toenmalige RTL Live. “En eigenlijk is Beau sindsdien niet veel veranderd.

Bij Van Erven Dorens is alles echt, zegt de medewerker van toen. “Ik weet nog goed dat we tijdens de lunch de items van het programma doornamen en altijd viel het me op dat hij oprecht geïnteresseerd was. Ook dat zie ik nog steeds terug. Hij is puur, je gelooft hem.”

Vervolgt: “Toen ik las dat Beau deze zomer Late Night zou overnemen, dacht ik meteen: nou, Humberto, ik zou niet gerust op vakantie gaan. Dit is een kolfje naar de hand van Beau.’

RTL Late Night heet vanaf maandag RTL Summer Night, zodat Van Erven Dorens niet slechts de invaller van Tan is, zoals Peter van der Vorst eerder wél was. Hij wil ‘niet een beetje de journalist gaan uithangen of de Eva Jinek‘.

Je kunt zo’n uitzending niet oefenen. Ik vind het leuk om het allemaal te ontdekken gedurende die eerste week. Wat is leuk en wat moet je niet doen? Hoe lang is een gesprek nog leuk? Het is totaal andere koek dan RTL Boulevard natuurlijk. Daar verheug ik me echt op.”

Ik weet dus ook nog niet of dit me gaat lukken, maar ik moet gewoon Beau zijn en een gezellige avond maken. Daar ga ik voor. Ik denk dat ik gewoon vooral mezelf moet zijn.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen