Hans Beerekamp walgt van VI: ‘Snijdt door mijn ziel’

Hans Beerekamp behoort niet tot de zo’n 800.000 kijkers van de RTL 7-talkshow Voetbal Inside. hij walgt van het programma. Dat zegt de tv-criticus van het NRC Handelsblad in de Volkskrant. De mannen van VI lachen mensen uit, vindt Beerekamp. “Ik heb echt een ontzettende hekel aan het uitlachen van mensen die vallen of een fout maken en dus pijn hebben. Ik snap dat leedvermaak niet. Ik ben zelf gepest en ik heb het ook gezien bij anderen. Witheet werd ik ervan.

Daarom hou ik ook niet van grote groepen, zeker zo’n tafel bij Voetbal Inside, waar mensen steeds worden uitgelachen omdat ze niet zijn zoals het zogenaamd hoort. Het snijdt me door de ziel“, vervolgt hij.

Overigens stemt hij ook niet af op concurrent Studio Voetbal. “‘Naar beide programma’s kijk ik niet vaak. Ik ben me in voetbal gaan verdiepen omdat ik vind dat het erbij hoort als onderdeel van het publieke debat, maar persoonlijk interesseert voetbal mij niet.”

Als ik toch moet kiezen, dan kies ik Studio Voetbal. Aan die tafel spreken ze met wat meer respect over anderen, in tegenstelling tot Voetbal Inside“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: VARA, De Wereld Draait Door

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen