Wendy van Dijk niet tevreden over Wendy-platform

Geplaatst op Fri 09 Jun 2017 om 13:03

Wendy van Dijk is niet geheel tevreden over haar gelijknamige mediaplatform Wendy. Dat vertelt ze in een interview met de Avrobode. Het platform bestaat nu vooral uit het tijdschrift Wendy, maar de website ervan stelt niet zo veel voor. “Ik had ooit het idee om een eigen platform te starten op het gebied van gezondheid, voeding, beweging en opvoeding, gekoppeld aan een magazine. Het blad Wendy verschijnt nu zes keer per jaar, maar dat platform is nog niet echt van de grond gekomen.”

Ze wil graag dat er méér komt dan alleen het tijdschrift. “Daar ligt voor mij nog wat werk. Zo zou ik graag met mijn platform ervoor zorgen dat er op bijvoorbeeld scholen meer aandacht wordt besteed aan gezonde voeding en beweging zoals yoga. Goed voor lichaam en geest.

Van Dijk is momenteel een van de drie vrouwelijke RTL 4-sterren met een eigen platform. Linda de Mol is het meest succesvol: zij oogst al jaren lof met haar platform LINDA.

Chantal Janzen begon onlangs met haar platform &C.

Foto: RTL
16 Reacties op “Wendy van Dijk niet tevreden over Wendy-platform”


 1. Tante Truus

  De markt van gezonde voeding en yoga is al aardig verdeeld. Volgens mij worden scholen ook al helemaal gek van al die deugwijven die zo nodig iets met gezonde voeding en beweging moeten doen.
  Als al die links biologisch draaiende zeurmutsen nou meer tijd aan hun huwelijk zouden besteeden, hadden wij ook minder scheidingen in Nederland. Misschien iets vaker bovenop de echtgenoot kruipen en daar iets meer bewegen. Gratis tip van Tante.

 2. Corine

  Wil even laten weten,dat ik Tante Truus,erg grappig vind,en bedankt voor de tip

 3. Mike

  Het blad loopt ook voor geen meter. Dat bladenmaken is toch een kunst heeft Wendy gemerkt.

 4. Tante Truus

  “Diep ademhalen is als kleine liefdesbriefjes voor je lichaam” – DOOR Wendy van Dijk
  Of andere onzin zoals, ‘Mijn hersentumor heeft mij ook geluk gebracht’ geeft een beetje het niveau van platform Wendy aan.
  Er zijn helaas genoeg onzelfstandige vrouwen in Nederland, die naast hun dagelijkse dosis Oxazepam ook nog dit soort nonsens voor zoete koek slikken. En Wendy en Eerland lopen lachend elke dag naar de bank. Waarschijnlijk komen zij onderweg ook nog Chantal en Linda tegen die met dit soort flauwekul ook hun rekeningen weten te spekken.

 5. Dennis

  Ze gaat er steeds slechter uitzien, gaat erg hard bij haar.

 6. Ruud

  Die Wendy,ze wil zo graag Linda zijn. Gaat haar niet lukken. Geef mij Nicolet van Dam maar. Die kan wel de opvolger van Linda worden.

 7. Bart Wijnen

  Je hebt meer nodig dan alleen een naam om hier een succes van te maken. Het gaat allemaal niet vanzelf…

 8. Enzo Voort

  Niet tevreden, ook niet als manneke Galjaard alles zo grondig heeft gecontroleert en gecorrigeert?

 9. Cool

  Nicorette van dam??

 10. Meneer Kaktus

  Wat zou ik graag eens van rammelensteijn gaan met juffrouw coke-in-m’n-slipje!

 11. dennis

  RTl is een zigeuner zender, dat is Wendy ook, een gebruikt oud wijf, wat moet smeken bij haar man, voor een leuk baantje.

 12. Vos

  Eens met Tante Truus ,Top Klasse.

 13. Bles

  Wendy van Zijk met haar domme programmatje Wie ben ik?

 14. Reactie

  @ Bles

  Waar jij elke week naar kijkt.

 15. Brandweer

  Trol alert.

 16. Reactie

  @ Brandweer

  Dank voor de waarschuwing.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.