Tom Egbers: ‘Of ik Jack van Gelder achterna ga?’

NOS-ster Tom Egbers is niet bezig met een transfer naar een andere omroep. Dat laat hij vandaag weten in het AD. Zijn voorganger bij Studio Voetbal, Jack van Gelder, koos voor een commercieel avontuur bij Ziggo Sport. Is Egbers zoiets ook van plan? “Daar ben ik niet mee bezig. Ik zeg niet dat het niet gebeurt. Ik heb wel ideeën voor tv-programma’s. Het is nu nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Ik kan me moeilijk voorstellen dat ik ooit helemaal los zal komen van de sportjournalistiek.

Maar zijn leven beperkt zich niet tot buitenspel en 0-2, benadrukt Egbers. “Zo wil ik ook niet herinnerd worden.”

Egbers wil méér kansen krijgen. “Ik heb weleens een biografie geschreven over Rory Storm, die aan de basis stond van de popmuziek. Dat vind ik ook interessant om te doen. Ook een reisprogramma is denkbaar.

De presentator is al meer dan 30 jaar werkzaam bij de NOS.

Het AD-interview met Tom Egbers over Johan Cruijff kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen