Shownieuws-sterren openen uitzending nu vóór de desk

SBS 6 heeft de opening van Shownieuws compleet veranderd. Waar de presentator van dienst de uitzending voorheen opende áchter de desk, staat hij of zij nu vóór de desk. Daardoor zijn nu ook hun broek en schoeisel in beeld. Dat is sinds zondagavond te zien op de tv-zender. Ook de welkomsttekst is veranderd. De presentator van dienst noemt nu de eigen naam, waardoor het iets persoonlijker overkomt. “Een hele goedenavond, ik ben Airen en je kijkt naar Shownieuws, met vandaag“, klinkt het.

Voorheen zat de presentator, in dit geval Airen Mylene, achter de desk en zei ze: “Een hele goedenavond, dit is Shownieuws, met vandaag.

Voor de stylingafdeling betekent het dubbel veel werk. Normaal gesproken hoefde alleen de bovenkleding er tiptop uit te zien, maar nu moet ook het onderlichaam representatief bedekt zijn.

Mylene had in de uitzending van dinsdag een blauwe spijkerbroek met donkere pumps aan. Maandag droeg ze een blauwe spijkerbroek en hakken met een rode kleur.

De verandering heeft geen gevolgen voor de rest van de uitzending. Na een paar seconden zit de presentator van dienst gewoon weer achter de desk.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen