De Leeuw wil Patty en Richard standaard in Ranking

Patty Brard en Richard Groenendijk horen al sinds 2013 tot de vaste cast van Ranking the Stars, omdat zij een vertrouwd rustpunt vormen voor presentator Paul de Leeuw. Dat heeft de Shownieuws-diva gezegd op NPO Radio 2. Het duo is seizoen na seizoen van de partij in de NPO 3-show en dat is tijdens de huidige serie niet anders. “Wij staan altijd wel klaar met een klinkslag of een oneliner over iemand. Daar heeft hij een lekker steunpunt in. Dat is eigenlijk de reden“, legt ze uit.

Het is op initiatief van De Leeuw, weet ze. “Ik weet dat Paul het gewoon heel erg fijn vindt dat Richard Groenendijk en ik meedoen, ondanks dat we uit elkaar zijn gehaald, omdat we met z’n tweeën een show in een show aan het doen waren.

Brard voelt zich niet snel meer beledigd. “Over mij is alles al gezegd. Het fijne van ouder worden is dat die olifantenhuid inmiddels zo dik is. Ik weet inmiddels zelf ook wel dat ik te dik en te oud ben. Ik weet het allemaal wel jongens, maar laat mij maar lekker lachend door het leven gaan.”

Of ze net zo hard meezuipt als de rest? “Ik denk wel dat het geheim van de smid is dat je doet alsof je heel veel meezuipt, maar ondertussen gewoon het glas water erin kachelt. Je bent dan toch scherper.”

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen