RTL-verslaggever op televisie met gebroken nek

Hans de Geus, beursverslaggever van RTL Z, was vanmiddag gewoon te zien op televisie. Hij deed met een brace verslag van de perikelen op de beurs. Dat was te zien in de uitzending op RTL Z. Regisseur Renske Holwerda van RTL Nieuws vindt het ongelooflijk stoer van De Geus. “Onze beursverslaggever Hans brak z’n nek na een fietsongeluk, maar is geen watje en staat dus weer op het balkon. Zo zie je maar, dat sporten is nergens goed voor. Sterkte“, twittert ze daarover.

Voor andere mensen is het behoorlijk confronterend. “Hans heeft geluk. Mijn broer brak zijn nek en zit levenslang in rolstoel. Sterkte en beterschap“, twittert Leonarda bijvoorbeeld.

De Geus beseft dat hij door het oog van de naald is gekropen: “Echt mazzel, ik sta daar bij stil. Jullie sterkte.

Een ander suggereert dat hij wel zzp’er móet zijn om in deze omstandigheden op televisie te verschijnen. “Goed geraden ;-) maar ik ging nu voor de lol hoor”, reageert hij.

Vorig jaar kwam ook EO-ster Tijs van den Brink ernstig ten val op de fiets. De omroep legde hem geen fietsverbod op. SBS 6-ster Winston Gerschtanowitz filmde onlangs zijn eigen fietsongeluk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen