Paul de Leeuw wijst twee extra weken Lekker Laat af

Paul de Leeuw is gevraagd om na deze vierde uitzendweek nóg eens twee weken Lekker Laat te maken, maar dat heeft hij afgewezen. Dat vertelt de VARA-ster vandaag in het AD. Tv-baas Frans Klein van de NPO zag zijn goede vriend De Leeuw het liefst nog wat langer herrie maken op de late avond van NPO 1. “Ik heb alleen al een vakantie naar New York gepland staan. Mijn man zei nog: dan boeken we dat toch om? Maar ik vind het ook wel even goed zo“, laat de programmamaker weten.

De Leeuw vindt het in elk geval leuk dat Klein zo enthousiast is. “Het is een enorme eer dat Frans Klein dit heeft aangeboden. Ik wil wel héél graag dat het terugkomt.’’

Lekker Laat zal dit jaar in elk geval niet meer terugkeren. “Mócht Lekker Laat! doorgaan, dan zal dat pas ergens in maart volgend jaar zijn.

Inmiddels staat Lekker Laat als een huis, vindt De Leeuw. “De eerste week was heel spannend. Iedereen was een beetje in de war: wat is hier nu eigenlijk de formule? En het was best zwaar. Er gebeurde zoveel dat ik er ’s nachts niet echt van kon slapen. Daarna kwam er toch een ritme in. Mensen kregen ook langzaam door hoe het programma in elkaar steekt.”

Er kijken ongeveer een half miljoen mensen naar Lekker Laat. “Feit is wel dat het programma is omarmd.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen