Frank Dane blij met reacties op rol in RTL Boulevard

Foto: RTLFrank Dane vindt het heel leuk dat hij zo veel positieve reacties krijgt op zijn werk voor RTL Boulevard. Dat vertelt hij in weekblad Party. Als radio-dj op Radio 538 is Dane redelijk onzichtbaar, maar dankzij tv staat hij nu volop in de belangstelling. “Het gaat me wat ver om 2016 een grote ommekeer te noemen, maar ik mocht wel ineens een hele hoop leuke dingen doen“, zegt hij. “Het begon met een telefoontje of ik een keer wilde aanschuiven op de plek van Albert Verlinde en het groeide uit tot presenteren.

Inmiddels is Dane niet meer weg te denken uit het nieuwe Boulevard. “Voor de nieuwe formule van RTL Boulevard vroegen ze of ik verslaggeving op locatie zou willen verzorgen, dat vind ik hartstikke leuk. Ik krijg veel fijne reacties van mensen. Natuurlijk streelt dat, tv was helemaal nieuw voor mij.

Hij hoopt dat hij radio en tv kan blijven combineren. “Ik blijf toch een radiomaker in hart en nieren. Radio is zo mooi en intiem. Je doet het met veel minder mensen, soms maar met z’n tweeën of drieën. Bij een tv-programma heb je zo met zestig mensen te maken.

Radio vind ik een heel pure vorm van uitzenden, het is mijn eerste liefde en dat zal het wel altijd blijven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen