Manchester-concert vanavond ook op Nederlandse tv

Het benefietconcert van Ariana Grande voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslag bij haar concert in Manchester van vorige week, is vanavond óók live te volgen op de Nederlandse televisie. Tv-zender NPO 3 doet rechtstreeks verslag. Dat heeft de NPO laten weten. Namens de NPO is 3FM-dj Angelique Houtveen erbij om verslag te doen. Haar sfeerimpressie is volgende week te horen op de radio. “Ik vind het erg belangrijk dat 3FM bij het One Love concert van Ariana Grande is.”

Dit concert laat zien dat muziek blijft verbinden, zonder angst, aldus Houtveen. “Ik wil dat gevoel en mijn ervaringen graag delen met al onze volgers. Ik hoop te gaan spreken met jongeren die twee weken geleden bij de aanslag waren, ben erg benieuwd of we bijzondere samenwerkingen op het podium gaan zien en wie weet kan ik backstage nog even spreken met optredende artiesten.

Bij de aanslag in Manchester kwamen 23 mensen om het leven en raakten 116 mensen gewond. Bij One Love Manchester gaat grande samen met mega-sterren geld inzamelen voor de slachtoffers en nabestaanden. Ze heeft onder meer Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Coldplay en Take That gestrikt.

NPO 3 doet van 20.00 tot 23.05 uur verslag. Vanwege het liveoptreden vervalt de herhaling van Trippers. Fans van Vechtershart worden gecompenseerd met een dubbele aflevering op zondag 11 juni. Het benefietconcert is niet terug te kijken omdat de artiesten willen dat hun optreden een uniek eenmalig moment met fans is.

3FM-dj Sander Hoogendoorn zendt in zijn uitzending op dinsdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur het hele concert uit, in een speciale editie met bijdrages van Houtveen.

Helaas is Engeland afgelopen avond wéér opgeschrikt door terreur. Er vielen zes doden en tientallen gewonden bij een aanslag in Londen.

Foto: NBC

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen