Jan Versteegh krijgt BNN-egoshow over vaderschap

De doorsnee NPO-ster hoeft dankzij de hausse aan egoshows inmiddels geen psycholoog meer te betalen: Lauren Verster zocht bij de NPO uit of ze misschien een lesbische kant heeft, Marlijn Weerdenburg verveelde de kijker met haar vreselijke dertigerdilemma’s en Filemon Wesselink zocht uit of hij toch niet een beetje autistisch is. En op de dag dat bekend werd dat Jan Versteegh vader wordt, kondigt de NPO een heuse egoshow over zijn aanstaande vaderschap aan.

De voorbereiding op zijn vaderschap pakt de BNN-presentator grondig aan en wordt vastgelegd voor het BNN-programma Jan Wordt Vader. Hierin onderwerpt de presentator zich aan allerlei voorbereidingscursussen, spreken Jan en zijn vriendin Dieuwertje over het aankomende ouderschap en interviewt hij bekende vaders over hun leven sinds ze een kind hebben.

Of, nou ja, leven? Heb je eigenlijk nog wel een eigen leven als je vader bent? Hoe zit het straks met die nachten? En hoe combineer je een kind in hemelsnaam met een carrière? Een feest van herkenning voor alle ouders én bijna-ouders“, klinkt de aankondiging.

Jan: “Als je in Nederland een auto wilt besturen, heb je een rijbewijs nodig. Als je aardrijkskunde wilt doceren, zul je ook een papiertje moeten halen. Echter, als je een kind op de wereld wilt zetten: ga je gang! Terwijl het volgens mij de grootste verantwoordelijkheid is die je als mens kunt dragen. Dit verbaast me zeer. Ik wil goed beslagen ten ijs komen. Voorbereid en bekwaam. Ik wil de beste papa van de wereld worden voor mijn nageslacht. Daarom ga ik op zoek, in Jan Wordt Vader.

Jan Wordt Vader is in het najaar van 2017 te zien bij BNN op NPO 3.

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen