Chaira Borderslee onwel tijdens Adam Zkt Eva VIPS

Chaira Borderslee is onwel geraakt tijdens de opnames van Adam Zkt Eva VIPS. Dat vertelt de musicalster, die vanavond te zien is in de RTL 5-show, in Party. Borderslee’s lichaam begaf het toen er opeens een tweede man aan kwam zetten op het datingeiland. “De rust werd er volledig door verstoord. Ik was gelijk uit balans. Ik en de eerste man woonden als het ware op het eiland. Ik was er daarom totaal niet mee bezig dat er een paar dagen later nog een andere vrijgezel bij zou komen.”

De actrice kon die gebeurtenis moeilijk verwerken. “Er gingen zoveel emoties door mij heen. Het was indrukwekkend om ineens een tweede man te zien: ik was daar niet op voorbereid, voelde mij gelukkig met de eerste man.”

Vlak na het aanspoelen van de tweede man, voelde Borderslee dat ze niet lekker werd. “Ik moest vanuit de zon in allerijl de schaduw opzoeken. Ik werd onwel, kon niet meer op mijn benen staan. Alles is zo indrukwekkend. Voor een vrouw die van regelmaat houdt, was het een rare gewaarwording om die tweede man vol energie het eiland op te zien komen. Ik wist echt even niet hoe ik het allemaal moest plaatsen.”

Ik zei tegen de mannen: ‘Gaan jullie maar met elkaar praten.’ Ik had tijd voor mezelf nodig.”

Adam Zkt Dramaqueen VIPS is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen