Wilfred Genee vindt Paul de Leeuw voorspelbaar

Foto: RTLWilfred Genee is niet meer zo onder de indruk van de kwaliteiten van Paul de Leeuw. Hij valt continu in de herhaling. Dat zegt de RTL 7-ster vandaag in het AD. De Leeuw begint vanavond met zijn late-lateshow: om 23.15 uur op NPO 1. Genee vreest een herhaling van zetten. “Voorop gesteld: ik vind Paul de Leeuw een geweldige televisiemaker en een vakman. Ik was vroeger een trouwe kijker. Het was in het begin spectaculaire televisie. Zo uitgesproken, zo nieuw“, begint hij.

Dat uitgesprokene heeft Genee geïnspireerd. “De eerlijkheid, directheid en hardheid waar hij op een komische manier mee begonnen is, hebben wij met VI Inside in feite doorgetrokken. Maar zo langzamerhand vind ik zijn programma’s wel op elkaar lijken.”

Al zijn programma’s hebben ‘hetzelfde onrustige tempo’, aldus Genee. “Dan krijg je toch het gevoel dat je naar een herhaling zit te kijken. Ik zou zo graag een nieuwe Paul de Leeuw willen zien.

Zijn kritiek heeft niets te maken met de VI-parodie die De Leeuw in zijn show gaat doen: G(ay)I Inside. “Als je geparodieerd wordt, is het altijd goed. Een geweldige eer“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen